Ana içeriğe geç

iPhone 11 ve Özellikleri

iPhone 11 ve Özellikleri

iPhone 11, sunduğu yeniliklerle telefon deneyiminizi yeni bir seviyeye taşıyor. Çift kamera ve ultra geniş açısı ile en güzel fotoğrafları yakalamanız artık çok kolay. Loş ışıkta üç kata kadar daha hızlı netleme özelliği ile gerçeğe daha yakın, net ve aydınlık fotoğraflar çekebilmek mümkün. iPhone 11, uzun süreli pil ömrü ve şimdiye kadarki en dayanıklı akıllı telefon camı ile bir telefondan alabileceğiniz en yüksek verimi size sunuyor.

İhtiyaçlarınıza Cevap Veren Kamera Yenilikleri

Yeni iPhone 11 kamera özellikleri, sahip olduğu çift kamera ile fotoğraf çekimini iki kat daha keyifli hale getiriyor. 13 mm Ultra Geniş açılı kamera sayesinde, dört kat daha geniş açılı fotoğraf çekmek iPhone 11 kullanıcıları için oldukça kolay. 120° görüş alanına sahip kamera, panoramik manzara fotoğrafları ve geniş grup fotoğraflarını çekerken size ihtiyacınız olan mükemmel açıyı sağlıyor. 26 mm Geniş açılı kamera ise %100 Focus Pixels özelliği ile loş ışığa sahip ortamlarda üç kat daha hızlı fokuslama yapabiliyor. Bu sayede, muhteşem fotoğraflara sahip olmanız için az ışıkta mümkün olan en net fotoğrafları yakalamanıza yardımcı oluyor.

iPhone 11 gece modu ile fotoğraflarınız artık gözünüzle gördüğünüz kadar canlı renklere sahip. Işığın az olduğu ortamlarda fark yaratan çekimler ile anılarınızı ölümsüzleştirebilmeniz her zamankinden daha kolay. Loş ortamlarda otomatik olarak devreye giren gece modu ile flaş kullanmaya gerek kalmadan ihtiyacınız olan doğal ışıklı fotoğraflara sahip olabilirsiniz.

4K Video Çekim Özelliği

Tüm kameraları ile saniyede 60 kare 4K çözünürlüklü video çekme özelliğine sahip iPhone 11, aynı zamanda bu videoları döndürme, kırpma, filtreleme gibi düzenlemeleri de kolaylıkla yapmanıza imkan tanıyor. Dört kat daha geniş kadraja sahip iPhone 11 Ultra Geniş kamera sayesinde telefonunuzdan kolayca profesyonel çekimler yapabilmek mümkün.

Uzun Pil Ömrü ve Şimdiye Kadarki En Hızlı Çip

Bu yeni modelde en beğenilen özelliklerinden biri de iPhone 11 bataryası. Tüm gün süren dayanıklı pil ömrü, telefonda uzun zaman geçirenler için son derece kullanışlı bir özellik sunuyor. iPhone 11, şimdiye kadar bir akıllı telefonda kullanılan en hızlı çip olma özelliğine sahip A13 Bionic çipi ile ihtiyacınız olan hız ve dayanıklılığı tek bir telefonda size sunuyor. Ayrıca, 18 W iPhone 11 hızlı şarj adaptörü ile otuz dakika içerisinde %50 oranında şarj edebilen hızlı şarj özelliğine de sahip.

Dayanıklı ve Renkli Tasarım

iPhone 11, üç farklı dahili hafıza seçeneği ile 64 GB, 128 GB ve 256 GB olarak satışa sunuluyor. Geniş depolama kapasitesinin yanı sıra, toza ve suya dayanıklılığı ile de diğer modellerden sıyrılıyor. Maksimum 2 metre derinlikte 30 dakikaya kadar dayanabilen suya dayanıklılık özelliği, istenmeyen kazalarla karşılaşılması durumunda ihtiyaç duyduğunuz sağlamlığı size sunuyor. iPhone 11’in güçlü tasarımını, ön ve arka yüzünde şimdiye kadar üretilmiş en dayanıklı camlar destekliyor. 6.1 inç Liquid Retina LCD özellikli iPhone 11 ekranı, gözle görülene en yakın görüntüyü size sunuyor. iPhone 11 renk seçenekleri; siyah, beyaz, mor, yeşil, sarı ve kırmızı olmak üzere 6 farklı seçeneği ile her zevke uyum sağlıyor.

Gizlilik

iPhone 11, Face ID yüz kimlik doğrulaması özelliğiyle size daha gelişmiş bir gizlilik hizmeti sunuyor. Akıllı telefonlardaki en güvenli yüz tanıma teknolojisine sahip olan iPhone 11, Touch ID özelliğinden daha güvenli olan bu özellik ile kullanıcıların fotoğraflarını depolamıyor veya paylaşmıyor.

Henüz yorum yok! İlk yorumu siz yazın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.