Ana içeriğe geç

En Etkileyici Erkek Parfüm Önerileri

Erkek Parfüm Önerileri

Günlük hayatın olmazsa olmaz kokulu kişisel bakım ürünleri arasında yer alan parfümler, karşınızdaki kişide hoş bir etki bırakmanın yanı sıra kendinizi de daha iyi hissetmenizi sağlıyor. Stilinizin en önemli tamamlayıcılarından biri olan parfüm, pek çok marka tarafından üretiliyor. Birçok seçenek arasından doğru parfümü seçmek bu nedenle zorlayıcı olabiliyor. O yüzden sizlere birbirinden harika erkek parfüm önerileri hazırladık. Konuyla ilgili bilmeniz gerekenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Parfüm Nasıl Sıkılmalı ve Nereye Sürülmeli?

Parfüm sıkmak aslına bakıldığında kolay bir işlem gibi görünüyor fakat doğru noktalara sıkılmadığında parfümün kalıcılığı azalıyor. Peki parfüm nasıl sıkılmalı?

Parfüm kullanımında en sık yapılan hatalar arasında parfüm sıkımı sonrasında kokuyu elinizle dağıtmak ya da bilekleri birbirine sürtmek yer alıyor. Parfümü sıktıktan sonra dokunmadan, teninizin kokuyu emmesini beklemeniz gerekiyor. Erkeklerde bilek, boyun, dirsek içi gibi nabız noktalarına parfüm sıkmak, kokunun kalıcılığının artmasını sağlıyor.

Parfümün Kalıcılığını Arttırmak İçin Ne Yapılması Gerekiyor?

Erkek Parfüm Önerileri

En iyi erkek parfümleri bile doğru şekilde kullanılmadığında kalıcılığını kaybedebiliyor. Peki parfümlerin kalıcılığı arttırmak için ne yapılması gerekiyor?

Kalıcı erkek parfümleri seçeneklerinden kullanmayı tercih etmek, uzun süreli bir kullanım sağlayabiliyor. Yine de parfümün kalıcılığını arttırmak için bazı püf noktalar bulunuyor. Temiz bir cilt kokuları daha uzun süre hapseder. Bu nedenle duş aldıktan sonra parfüm sıkarsanız, kokunun kalıcılığını da arttırmış olursunuz. Bunun dışında, kıyafetler parfüm kokularının kısa sürede uçmasına neden oluyor. Parfümü doğrudan cildinize uyguladığınızda kalıcılığın arttığını fark edebilirsiniz. Ayrıca parfüm şişesini çok fazla sallamamaya da özen göstermelisiniz. Hatta mümkünse sabit bir alanda konumlandırarak kalıcı etsini korumasını sağlayabilirsiniz.

Birbirinden Güzel Kokulara Sahip Erkek Parfüm Önerileri

Erkek Parfüm Önerileri

Odunsu, baharatlı, okyanus gibi farklı kokuları bulunduran erkek parfümleri arasında en beğendiğiniz kokuya karar vererek bir seçim yapabilirsiniz. Birçok seçenek arasından sizler için harika kokuları derledik. İşte her mevsim kullanabileceğiniz erkek parfüm önerileri:

1. Calvin Klein – CK Be EDT Erkek Parfümü

Erkek parfümü denildiğinde akla gelen ilk isimlerden birisi Calvin Klein oluyor. Odunsu erkek parfüm önerileri arasında yer alan parfüm, ferahlığıyla da sıkça tercih ediliyor.

2. Guerlain – Homme Intense Erkek Parfümü

Ferah erkek parfüm önerileri arasında baş sıraya oturan Guerlain- Homme Intense erkek parfümü, uzun yıllardır popülerliğini sürdürüyor.

3. Giorgio Armani – Acqua Di Gio Erkek Parfümü

Erkeklere parfüm önerileri yaparken Giorgio Armani markasından bir parfüm söylememek elbette olmaz. İçinizi açan ve rahatlamanızı sağlayan kokusuyla ön plana çıkan Acqua Di Gio erkek parfümü, erkekler tarafından sıkça tercih ediliyor.

4. Lacoste – Red Erkek Parfümü

Yasemin ve sedir yaprağı aromasından elde edilen Lacoste- Red, erkek yaz parfüm önerileri arasında yer alıyor. Ferahlatıcı kokusu ile sportif bir tür olan bu parfüm, canlı kokusuyla dikkat çekiyor.

5. Paco Rabanne – Black XS Erkek Parfümü

Gül ağacı, paçuli ve kehribar aromalı Black XS erkek parfümü, özellikle bayanların ilgisini çekmeyi başarıyor. İlk olarak 2005 yılında satışa sunulan parfüm, günümüzde de sıkça tercih edilmeye devam ediyor.

6. Diesel – Fuel For Life Homme Erkek Parfümü

Anason aromasıyla bir araya gelen Diesel Fuel For Life Homme erkek parfümü, kullanmaya başladığınız andan itibaren vazgeçilmeziniz olacak. Büyük bir kullanıcı kitlesine sahip olan parfüm, cesur ve çılgın koku olarak tanımlanıyor.

7. Bvlgari – Man In Black Erkek Parfümü

Sonbahar erkek parfüm önerileri arasında yer alan Man In Black dikkat çeken kokusuyla ön plana çıkıyor.

Her bir erkek parfümü, farklı kokularıyla dikkat çekiyor. Teninize en uygun kokuyu verdiğimiz öneriler doğrultusunda bulabilirsiniz. Daha birçok erkek kişisel bakım ürünlerini akrep.com üzerinden fiyat karşılaştırması yaparak bulabilirsiniz.

Henüz yorum yok! İlk yorumu siz yazın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.