Ana içeriğe geç

En İyi Kahve Makineleri

En İyi Kahve Makineleri

Kimi güne başlarken kimi gün ortasında kimi de günü sonlandırırken mis kokulu bir kahve içmeden rahat edemez. Siz de bu kahve tutkunları arasında sayılıyorsanız yazımızdaki en iyi kahve makineleri tavsiyelerine kulak vererek evde kendi kahvenizi pişirmenin özgürlüğünü yaşayabilirsiniz. Sizi nazikçe ayıltacak orta sertlikte bir filtre kahve mi yoksa bol köpüklü bir Türk kahvesi mi tercih edersiniz? Kısacası bu iki kahve çeşidini ideal biçimde pişirmenize olanak veren kahve makinelerine biraz daha yakından bakmaya ne dersiniz? En iyi kahve makineleri konulu yazımıza, filtre kahve makineleri ile başlıyoruz.

kahve makinesi

Mis Kokulu Filtre Kahveler için…

Dünya üzerinde en çok tercih edilen kahve makinesi modelleri arasında yer alan filtre kahve makineleri, pek çok farklı özellikle satışa sunuluyor. Dolayısıyla her birinin farklı ihtiyaçlara cevap verdiği de aşikâr. Peki en iyi filtre kahve makinesi hangisi? Hangi filtre kahve makinesi modelini alırsanız uzun süre rahatlıkla ve verimli biçimde kullanabilirsiniz? Aşağıdaki listede sizin için sıraladığımız beş seçenek arasından seçiminizi yapabilir, ihtiyacınıza en uygun olanını tercih edebilirsiniz.

  1. Braun Cafe House KF520

OptiDemleme sistemi, pratik filtre çıkartma düğmesi, kaymaz kulpu ve kolay sunum avantajıyla bu cihaz, filtre kahve tutkunlarının tam aradığı türden. Özel teknolojisi sayesinde aromanın ortaya çıkışı, demleme ve sıcaklık derecesi arasındaki en iyi ilişkiyi kuran Braun Cafe House filtre kahve makinesi, size nefis bir filtre kahve deneyimi yaşatıyor. Yaklaşık 10 bardak kapasitesine sahip olan bu cihazda çıkarılabilir filtre bölmesi bulunuyor. Bu sayede her kullanım sonrası filtreyi kolayca çıkarıp temizleyebilir, makinenizi hijyenik olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca bu üründe PureAqua su filtre sistemi de var. Böylece makinenin için uzun süre kireçten uzak kalıyor. Üstelik damlama ve taşma önleyici sistemi sayesinde de kahvenizi bardağa koyarken etraf tertemiz kalıyor. Kahve haznesi ise bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. En uygun fiyatlı Cafe House model Braun filtre kahve makinesini bularak satın alın, filtre kahvenizi afiyetle için!

  1. Delonghi ICM 16710

ICM16710 model Delonghi filtre kahve makinesi ile kahvenizi tam 40 dakika boyunca sıcacık tutmak mümkün. Ayrıca tıpkı Braun Cafe House’ta olduğu gibi bu üründe de damlama önleyici sistem bulunuyor. Bu sayede filtre kahvenizi bardağınıza dilediğiniz gibi koyabilirsiniz. Aroma fonksiyonu ise pişirdiğiniz filtre kahvenin enfes tatta olması için çalışmakta. Delonghi ICM 1710 filtre kahve makinesinin çıkarılabilir filtresi mevcut. Bu filtreyi her kullanım sonrası yerinden kolayca çıkararak akan suyun altında yıkayabilirsiniz. Paslanmaz çelik gövdesi, termal karafı ve 10 bardak kapasitesiyle Delonghi ICM 16710 da filtre kahveciler için en iyi kahve makinesi modelleri arasındaki yerini uzun süre koruyacağa benziyor.

  1. Fakir Vienna

Filtre kahvesini direkt bardakta yapmak isteyenlerin gözdesi Fakir Vienna, listemizin üçüncü sırasında yer alıyor. Bardaklı filtre kahve makinesi olarak tabir edilen bu cihazlarda, pişirilen kahve, bir hazne yerine doğrudan bardağa aktarılıyor. Bir filtre kahve makinesi ve bir adet seramik bardaktan oluşan bu ürün ile tazecik kahvenizin nefis aromasını kolayca alacaksınız. Hazneli modeller gibi damlama emniyeti bulunan Fakir Vienna hem son derece şirin hem de oldukça kullanışlı. 750 watt gücündeki motoru, otomatik kapanma sistemi, kolay kullanım avantajı ve ideal boyutlarıyla bu makineyi tercih ederek evde kendinizi şımartabilirsiniz.

  1. Electrolux EK 7700

7000 serisi Electrolux filtre kahve makinesi ile her daim içmeye hazır kahveler sizi bekliyor. Zira bu ürünlerin programlanabilir bir zaman ayarlayıcısı da var. Böylece demleme zamanını ne zaman isterseniz ayarlamak elinizde. Üstelik bu ürünün Aroma Selector teknolojisi sayesinde tek kupalık kahve demliyor olsanız bile ideal yoğunluktaki aromayı mutlaka tadacaksınız. Tüm bunların yanı sıra cihazdaki su seviyesi ve kahve dozajı göstergeleri ile kaç bardak filtre kahve yaptığınızdan bağımsız olarak doğru ölçüyü kullanmayı garantilersiniz. Otomatik kapanma işlevi ise ürünün güvenlik kriterlerini artırıyor. Siz açık unutsanız dahi, cihaz 40 dakika sonra kendini kapatarak güvenliği sağlıyor. Electrolux EK 7700 filtre kahve makinesinin çıkarılabilir filtre sepetini akan suyun altında yıkayarak kolaylıkla temizlemek mümkün. Kısacası Electrolux marka bu filtre makinesi ile lezzetli filtre kahveler içmekle kalmıyor, cihazı pratik biçimde kullanmanın da avantajını yaşıyorsunuz.

  1. Melitta Easy Therm

Filtre kahve makinelerinin en şıkı karşınızda: Melitta Easy Therm. Bu cihaz, ısı geçirmeyen termos sürahisi, kablo saklama aparatı, bulaşık makinesinde yıkanabilir filtresi, damlama önleyici filtresi ve şık tasarımıyla kullanıcılardan tam puan alıyor. 8 bardağa kadar filtre kahve pişirebilen bu cihazda aşırı ısınma emniyeti de mevcut. Böylece makineniz ne kadar uzun süre çalışırsa çalışsın ideal ısıda kalarak kendini ve sizi korumayı başarıyor. Ayrıca cihazın ısı geçirmeyen termos sürahisi de oldukça göz alıcı. Su seviyesi göstergesi de bulunan bu filtre kahve makinesiyle ister kendinize ister sevdiklerinize harika filtre kahveler pişirmeniz mümkün.

Bol Köpüklü Türk Kahveleri Bu Makinelerden İçilir

Türk Kahvesi

Filtre kahve makinesi önerilerimizin ardından sırada en iyi Türk kahve makinesi hangisi, sorusunun cevabını vermek var. Türk kahvesini bol köpüklü ve tam kıvamında içmek isteyenler için en iyi kahve makinesi markaları arasından özenle seçtiğimiz aşağıdaki seçeneklere göz atarak tam aradığınız ürünü bulabilirsiniz.

  • Schafer Kahvecim Otomatik Türk Kahve Makinesi

Sesli ve şıklı uyarı sistemiyle kahveniz hazır olduğunda siz de hazırsınız. Schafer Kahvecim Türk Kahvesi Makinesi, taşmayı önleyen algılama teknolojisiyle donatılmış. Bu sayede cezvede pişirilen Türk kahvelerinde yaşanması muhtemel taşma sorunları, bu ürünle tarihe karışıyor. Dört fincan kahve yapma kapasitesine sahip cihazın cezvesi ise hem sağ hem de sol elle kullanmaya uygun.

  • Korkmaz Kahvekolik Türk Kahvesi Makinesi

Korkmaz Kahvekolik serisindeki Türk kahve makineleri göz alıcı renkleriyle kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor. 400W verimli enerji tüketimi, 4 fincan kapasitesi, otomatik kapanma özelliği, taşma önleyici sensörü, susuz kaldığında otomatik kapanma sistemiyle bu ürüne bayılacaksınız. Tüm bunların yanı sıra Korkmaz Kahvekolik Türk kahve makinesinin termo balans teknolojisi, köz tadında Türk kahveleri içmenizi mümkün kılıyor. Kendisi küçük, yapabildikleri büyük olan Korkmaz Kahvekolik Türk kahvesi makineleri ile siz de misafirlerinize dakikalar içinde köz tadında Türk kahveleri servis etmenin gururunu yaşayın!

  • Arzum Ok006 Okka Minio Duo Türk Kahvesi Makinesi

Okkalı bir Türk kahvesi deneyimine hazır olun! Arzum Okka serisinde yer alan Ok006 Duo Türk kahvesi makinesi ile tek seferde 8 fincan Türk kahvesi pişirmek mümkün. İster sade ister orta isterseniz de şekerli Türk kahvelerinin doğru adresi Arzum Okka serisi makineler, kahveleri ağır ateşte pişirerek her fincanın bol köpüklü kahveyle dolmasını sağlıyor. Ayrıca pek çok Türk kahvesi makinesinde olduğu gibi Arzum Okka Ok006 Minio Duo’da da taşma önleyici sistem bulunuyor. Makinenin düğmesine basın ve unutun! Türk kahveniz hazır olduğunda Arzum Okka sizi uyarıyor.

Farklı renk seçenekleriyle sahip olabileceğiniz bu cihazlar ile en iyi Türk kahvesi makineleri listesini sonlandırıyoruz. Tüm bu öneriler arasından ihtiyacınıza ve bütçenize uygun seçenekleri bulup satın alabilir, en sevdiğiniz kahveyi hazırlayarak keyifle yudumlayabilirsiniz.

Henüz yorum yok! İlk yorumu siz yazın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.