Ana içeriğe geç

Kameralı mı, Kamerasız mı? Bebek Telsizi Tavsiyeleri

Bebek Telsizi Tavsiyeleri

Yaklaşık dokuz ay boyunca karnınızda büyüttüğünüz bebeğiniz artık kucağınızda. Şimdi sırada onu görerek beslemek, uyutmak ve onun gelişimini anbean izlemek var. Uzman hekiminizin de desteğiyle bebeğinizi özenle besliyor ve onun yaşına uygun oyunlarla gelişimini destekliyorsunuz. Peki, uykuda güvenlik? Bebeğinizi uyuttuktan sonra onun iyi olduğundan ya da ne zaman uyandığından nasıl emin olabilirsiniz? İşte, bu soruların cevabı, bebek telsizi tavsiyeleri konulu bu yazıda saklı. Okumaya devam ederek Weewell’den Motorola’ya, Chicco’dan Philips’e dünyaca ünlü markaların bebek telsizi modelleri hakkında fikir sahibi olabilir, kendi tercihinizi şekillendirebilirsiniz. Hazırsanız bebek telsizinin ebeveynlere ve bebek bakımını üstlenen tüm bireylere faydalarından bahsederek başlayalım.

Bebek Telsizinin Avantajları

  • Sesli İletişim: Bildiğiniz üzere bebek telsizleri, ebeveynlerin bebekleriyle sesli iletişim kurmalarını sağlar. Ebeveynler, bebeklerinin odasından başka bir odada ya da evin farklı bir katında olsalar bile bu cihaz sayesinde bebeklerinin sesini kolayca duyabilir. Bu, bebeğin rahatsız olduğunda veya yardıma ihtiyacı olduğunda hızlı bir şekilde tepki verebilmelerini sağlaması bakımından son derece rahatlatıcı ve güvenli bir yöntem.
  • Uzaktan İzleme: Kameraya sahip bebek telsizleri sayesinde bebeğinizi her an izleyebilir ve onun sesini duyabilirsiniz. Dolayısıyla görüntülü bebek telsizleri aracılığıyla miniğinizin uykuda ne durumda olduğunu görerek içinizi rahatlatabilirsiniz. Biliyoruz, annelik ve babalık zor zanaat.
  • Uyku Düzeni Takibi: Bebek telsizleri, bebeğinizin uyku düzenini takip etmenize de pekala yardımcı olabilir. Uyku düzeni, bebeklerin büyüme ve gelişimi için önemli ve bebek telsizleri sayesinde bebeğinizin ne zaman uyuduğunu ve ne zaman uyanık olduğunu izlemeniz mümkün hale geliyor. Bu bilgiler, bebeğinizin uyku düzenini anlamanıza ve daha iyi bir uyku düzenine sahip olmasına yardımcı olabilir.
  • Taşınabilirlik: Bebek telsizlerini dilediğiniz yere beraberinizde götürebileceğiniz için gideceğiniz hiçbir mekanda, bebeğinizi odada tek başına bırakıp onun uykuda ne durumda olduğunu merak etmenin ızdırabını çekmek durumunda kalmazsınız. Cihazın biri bebeğinizin uyuduğu odada, diğeri sizin yanınızda açık olduğu sürece bebeğiniz uykuda güvende olacaktır.
  • Duyarlılık: Bebek telsizleri, en ufak sesleri bile algılayacak teknolojiye sahip. Dolayısıyla odada çıt çıksa bile cihaz bunu duyup size haber verir. Böylece bebeğinizle ilgili tüm durumları, sanki onun yanındaymışçasına duyup ona zamanında destek verebilirsiniz.

Tüm bu bilgilerin ardından yazımızın bebek telsizi önerisi kısmına geçiş yapabiliriz.
Bebek Telsizi Tavsiyeleri

Weewell Bebek Telsizi Tavsiyeleri

Bebek ürünleri dendiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan Weewell, 20 yılı aşkın tecrübesiyle anne babaların gönlünde taht kurmayı başarmış. Bebek izleme cihazları da bu ürünlerden sadece biri. Markanın sesli ve görüntülü bebek telsizlerini bulmak mümkün. En çok tercih edilenler, şüphesiz ki kameralılar. Biz de sizler için bu modeller arasından birkaç ürün seçerek ilerliyoruz.

Weewell WMV630, bir dijital bebek izleme cihazı olarak tanıtılıyor. Ürün, aslında bir güvenlik kamerası. Kamerayı evinizin dilediğiniz yerine yerleştiriyor ve cihaza ait mobil uygulamayı akıllı telefonunuza ya da tabletinize indiriyorsunuz. İşte, bu kadar! Sonrasında bebeğinizi dilediğiniz zaman, dilediğiniz yerden izlemenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. Üstelik cihazın görüntü kalitesi de son derece yüksek. 1280×720 piksel çözünürlüğe sahip Weewell WMV630 bebek izleme cihazı sayesinde bebeğinizin her hareketini HD kaliteyle ve gecikme olmadan izlemeniz mümkün. Hatta mobil uygulama üzerinden kamera açısını değiştirmek de elinizde. Son olarak Weewell WMV630’ı en iyi görüntülü bebek telsizi tavsiyeleri arasına sokan özelliğe geldi sıra: karşılıklı konuşma işlevi. Bu cihaz, mobil uygulaması üzerindeki butonlar sayesinde bebeğinize sesinizi duyurmanıza da olanak veriyor. Sizin onun seslerini duyabileceğiniz gibi bebeğiniz de sizi duyarak rahatlayabilir.

Markanın bi diğer çok tercih edilen modeli ise WMV815. Cihaz, renkli LCD ekrana sahip. Kristal berraklığında görüntü sağlaması açısından çok konuşulan bu ürün, bebeğinizi izlerken detayları da rahatça görmenize olanak veriyor. Cihazın sahip olduğu özellikler arasında otomatik gece görüşü, karşılıklı konuşma, sakinleştirici ninniler, ortam sıcaklığı sensörü, pil tasarrufu modu ve 360 derece dönebilen tabanı ve başlığını saymak mümkün.

Weewell’in ardından sırada başka bir dünya markası var. Okumaya devam ederek Philips’in kameralı bebek telsizi tavsiyelerini görebilirsiniz.

Philips Bebek Telsizi Tavsiyeleri

Philips de anne bebek ürünleri arasında sıklıkla tercih ediliyor. Annelerin bebek telsizi önerisi olarak birbirine sunduğu Philips AVENT SCD501/100 kameralı değil, sesli bir cihaz. Pek çok artısı bulunan bu Philips AVENT bebek telsizinin menzili kapalı alanda 50 metreyken açık alanda 300 metreye kadar çıkabiliyor. Cihaz, ufacık sesleri bile algılayacak biçimde geliştirilmiş. Bebeğiniz yatağın içinde döndüğünde, hıçkırdığında ya da öksürdüğünde çıkardığı sesleri, sanki onun yanındaymışsınız gibi duyabilir, anında tepki verebilirsiniz. Ayrıca cihazda gece ışığı da mevcut. Böylece bebeğiniz gece uyandığında loş bir ortamda olacağı için rahatlayacaktır. Elektrikli ya da pilli olarak çalışabilen Philips AVENT SCD501/100 bebek telsizinin şarj seviyesi azaldığında sizi uyarmayı da unutmuyor.

Motorola Bebek Telsizi Tavsiyeleri

Bebel telsizi önerileri içinde belki de çok uzun yıllardır üst sıralarda olan Motorola, sayısız modelle piyasadaki yerini alıyor. Her bütçeye uygun bebek telsizi ürünleriyle bu markanın yelpazesi son derece geniş. Annelerin birbirine en sık önerdiği bebek telsizi modelleri arasında ilk sırada PIP11 Dect Dijital Ekranlı model var. Bu ürün, yüksek hassasiyetli mikrofon ve ses kontrolleri ve geniş kapsama alanı sayesinde bebeğinizi, evin neresinde olursanız olun izlemenize ve duymanıza olanak veriyor. Üstelik onunla konuşmanız bile mümkün. Diğer pek çok marka ve modelde olduğu gibi Motorola PIP11’de de çift yönlü iletişim işlevi mevcut. Arkadan aydınlatmalı LCD ekrana sahip bu cihazdaki sessizlik ve ses algılama uyarısı ile siz de bebeğinizin güvenliğinden endişe duymadan günün keyfini çıkarabilirsiniz.

Markanın bir diğer çok satan modeli ise MBP24. Güçlendirilmiş kablosuz haberleşme cihazı olarak sunulan bu üründe kamera işlevi olmasa da muhteşem bir sesli iletişim fonksiyonu mevcut. Evde ya da bahçede 300 metre menzil içinde dolaşırken bebeğinizle iletişimde kalabilirsiniz. Eğer kapsama alanı dışına çıkarsanız cihaz sizi sesli olarak uyarıyor. Aynı şekilde pil azaldığında da uyarılar gönderen cihaz, yüksek hassasiyetli mikrofonu sayesinde bebeğinizin çıkardığı en ufak sesi bile duymanıza olanak veriyor. Cihazın diğer işlevleri arasında oda ısısı izleme, şarj edilebilir pil, ses kontrolü, güvenli ve gizli bağlantı ve çift yönlü iletişim gibi özellikleri sayabiliriz. Böylece bebeğinizin mışıl mışıl uyurken sizin de içiniz rahat ediyor.

Chicco Bebek Telsizi Tavsiyeleri

Bebek telsizi tavsiyeleri listemizin son sırasında Chicco yer alıyor. Anne bebek ürünleri satan markanın bakım ve koruma kategorisi koleksiyonunda yer alan Smart görüntülü bebek telsizlerini kullanarak bebeğinizi uykusunda bile izlemeniz mümkün. Cihaz, uzun ömürlü bataryası sayesinde kullanıcısını rahat ettirmek üzere tasarlanmış. Menzili 200 metre olan Smart görüntülü bebek telsizi, kızılötesi gece görüş özelliği ile alkış topluyor. Böylece bebeğinizi hem aydınlıkta hem de karanlıkta rahatlıkla görüp izleyebilirsiniz. Yüksek çözünürlüklü LCD ekranı sayesinde bu cihazla bebeğiniz güvenle uyurken siz de kendinize gönül rahatlığıyla zaman ayırabilirsiniz.

Tüm bu bilgilere ek olarak bebek arabası alışverişinde de desteğe ihtiyaç duyuyorsanız En Kullanışlı Bebek Arabası Seçimi başlıklı yazımıza göz atmayı unutmayın!

Henüz yorum yok! İlk yorumu siz yazın:

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.