Üyelik Avantajları

Akrep hesabınızın olmasının onlarca avantajı var!

Yakın Takip

Beğendiğiniz ürünleri favorinize ekleyin.

Fiyat Alarmı

Fiyatı düşen üründen anında haberiniz olsun.

Ürün İncelemesi

Ürünü kullananlardan gerçek yorumlar ve puanlar.

Binlerce Mağaza

Aradığınız ürün hangi mağazalarda en ucuza!

Üye Ol

Akrep hesabınızı yaratın.

Şifremi Unuttum

Şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Bildirimler
  • Şu anda 120'den fazla mağaza ve 5 milyon+ ürün veritabanı ile aradığınız ürünün tüm fiyatlarını göstermek için her gün çalışıyoruz!

  • Alışveriş yapmadan önce hangi site güvenilir, en ucuz nerede stresine son! Akrep.com açıldı, lütfen düşüncelerinizi burayı tıklayarak bizlerle paylaşın.

  • Sahip olduğunuz ürünler için yorum yazarak bizlere destek olabilir, satın almak isteyenlere sizler de yardımcı olabilirsiniz.

Radyatör

Radyatör Fiyatları

0
En az 2 ürün
karşılaştırabilirsiniz.

Filtrele

Sıralama

Radyatör

Soğuk kış günlerinde herkesin ısınmak için ihtiyaç duyduğu ısıtma ve soğutma ürünleri arasında yer alan radyatör modelleri evlerde, işyerlerinde ve arabalarda sıklıkla kullanılıyor. Farklı tasarımlarla kullanıcıların beğenisine sunulan radyatörler, manuel ısıtıcılardan yağlı radyatörlere kadar birçok modelle ön plana çıkıyor.

Radyatör Nedir?

Radyatör Nedir?

Radyatör ısıtıcı sistemlerin bir parçası olarak biliniyor. Çeşitli boyut ve tasarım seçenekler arasından evinize en uygun radyatör modelini alabilirsiniz. 500 Watt ila 2500 Watt arasında ısıtma gücüne sahip radyatör çeşitleri, dayanıklı malzemelerden üretiliyor. Bu sayede ürünler kolaylıkla çizilmiyor ve leke oluşumu da önleniyor. Panel radyatör, dökme demir radyatör, çelik radyatör gibi yapı malzemesine göre isimlendirilen ürünler, genellikle kalorifer olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Ürünler banyolarda havlu radyatörü, arabalarda araba radyatörü gibi farklı tasarımlarla da pek çok alanda kullanılıyor. Radyatör markaları çeşitli renklerde radyatör üretimi yapıyor. Evinizin, işyerinizin ortamına uygun olarak bir renk seçimi yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra ahşap modeller de şık görünümüyle sıklıkla tercih ediliyor. Markaların geniş ürün yelpazesi içerisinde yer alan modeller arasından hem tarzınıza hem evinizin mobilyalarına uygun ürünü kolaylıkla seçebilirsiniz.

Evinizi Isıtacak Radyatör Modelleri

Evinizi Isıtacak Radyatör Modelleri

Radyatör ısıtıcı modelleri pek çok farklı şekilde kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Panel radyatör modelleri en sık tercih edilen modeller arasında yer alıyor. Tek veya çift panelli olarak üretilen modeller, genellikle doğalgazla çalışıyor. Markaların ısıtıcı modellerinin arasında gerekli ısı gücünü düşük sıcaklıklarla sağlaması da yer alıyor. Bu sayede ortamdaki tozları yakmadan nitelikli bir sıcaklık elde edilmesi sağlanıyor. Bunların dışında bazı radyatör modelleri, ürünün devrede olup olmadığını gösteren uyarı ışığını bünyesinde barındırıyor. Elektrikli radyatör modellerinde, elektrik çarpmasına karşı güvenlik önlemleri bulunuyor. Bunun yanı sıra pek çok modelde uzaktan kumanda özelliği de bulunuyor. Bu özellik sayesinde radyatörün ısı ayarını uzaktan kontrol edebilirsiniz. İnsan sağlığına zararlı kimyasal bulundurmayan radyatör modelleri, bulunduğu alanı homojen olarak ısıtıyor. Birçok radyatör modelini ister yerde ister duvarda konumlandırabilirsiniz. Markalar modern radyatör tasarımlarını da kullanıcılarıyla buluşturuyor. Modern ve estetik tarzdaki radyatör modelleriyle evinize renk katabilirsiniz.

Bütçenize Uygun Radyatör Fiyatları

Bütçenize Uygun Radyatör Fiyatları

Radyatör fiyatları, modelin marka ve kalitesine göre değişiklik gösteriyor. Ürünlerin ısıtma gücü, tasarımı, ek özellikleri ve boyutları da fiyat aralığını etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Hem duvarda hem yerde konumlandırabilen modeller, uzaktan kumandalı modeller barındırdıkları ek özellikler nedeniyle daha farklı bir fiyat skalası içerisinde yer alıyor. Dayanıklı malzemelerden üretilen radyatör modelleri uzun ömürlü bir kullanım deneyimlemenizi sağlıyor. Cihazların teknik özelliklerinin yanı sıra tasarımları da fiyat aralığını etkileyebiliyor. Renkli, ahşap desenli, modern tasarımlı ürünler düz modellere göre daha farklı bir fiyat aralığında yer alabiliyor. Daha detaylı bilgi için radyatör yorum ve tavsiyelerine göz atabilirsiniz. Her bütçeye uygun çeşitli radyatör modelleri için sitemizi ziyaret edebilir ve fiyat karşılaştırması yaparak ürünlere ulaşabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular

Evsel mekânlar için ısıtma & soğutma elemanı olarak bilinen radyatörler, içerisinden geçen sıcak suyu ve buharı dışarıya direkt olarak iletebilir. Ayrıca ilettiği ısıyı uzun süre koruyabilmesi bakımından da önemli bir ısıtma aracıdır. Işınım (radyasyon) ve taşınım (konveksiyon) olmak üzere 2 yolla ısıtma yapabilen radyatörlerin özellikleri çeşitlerine göre de değişkenlik gösterir. Örneğin, döküm radyatörler aşınmaya dayanıklıdır. Panel radyatörler ise montajı ve kullanımının kolay olması ile öne çıkar.
Önce dış bölgeleri temizlemek için elektrikli süpürge ile radyatörün arkasındaki, arasındaki tozları süpürün. Ardından ılık su ve az miktarda sıvı sabunu karıştırıp temiz bir bezi batırın ve fazlasını kovaya akıtın. Nemli bez ile dış yüzeyi temizleyebilirsiniz. Kalorifer peteğinin paslanmaması için ikinci bir temiz bez ile peteği kurulayın. Tüm işlemler öncesinde kombinizi kapatmayı unutmayın. Nokta atışı yönlendirmeler için alacağınız ürünün kullanım kılavuzundaki temizlik & bakım maddelerini de inceleyebilirsiniz.
Marka ve modeline göre değişmekle birlikte normal bir panel radyatör ortalama 5 litre civarında su alabilir. Yine normal standartta bir alüminyum radyatör ise ortalama 2,5 litre su kapasitesine sahiptir. Dairelerde genellikle 600’lük radyatörler kullanılır. Bunların da 1 metresinde yaklaşık olarak 5,7 litre su bulunabilmektedir. Evdeki radyatör adedini bu litre değerleri ile çarparak da toplam suyu bulabilirsiniz.
Alüminyum döküm radyatörler, ham maddesinin alüminyum olması nedeniyle ısıyı, panel radyatöre kıyasla daha hızlı yayabilmektedir. Bu açıdan ısı yayımında (konveksiyonel) alüminyum modeller %75’lere çıkabilirken panel radyatörler %25 civarındadır. Bunun haricinde alüminyum döküm peteklerdeki su kapasitesi, 1 metre panel radyatördeki su kapasitesinin neredeyse yarısı kadardır. Aynı ısı miktarının daha az su ile transferini mümkün kıldığı için alüminyum modeller daha tasarruflu kabul edilir.