Üyelik Avantajları

Akrep hesabınızın olmasının onlarca avantajı var!

Yakın Takip

Beğendiğiniz ürünleri favorinize ekleyin.

Fiyat Alarmı

Fiyatı düşen üründen anında haberiniz olsun.

Ürün İncelemesi

Ürünü kullananlardan gerçek yorumlar ve puanlar.

Binlerce Mağaza

Aradığınız ürün hangi mağazalarda en ucuza!

Üye Ol

Akrep hesabınızı yaratın.

Şifremi Unuttum

Şifreniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Bildirimler
  • Şu anda 120'den fazla mağaza ve 5 milyon+ ürün veritabanı ile aradığınız ürünün tüm fiyatlarını göstermek için her gün çalışıyoruz!

  • Alışveriş yapmadan önce hangi site güvenilir, en ucuz nerede stresine son! Akrep.com açıldı, lütfen düşüncelerinizi burayı tıklayarak bizlerle paylaşın.

  • Sahip olduğunuz ürünler için yorum yazarak bizlere destek olabilir, satın almak isteyenlere sizler de yardımcı olabilirsiniz.

Logitech Ses Sistemi

Ses Sistemi Fiyatları

0
En az 2 ürün
karşılaştırabilirsiniz.

Filtrele

Seçili Filtreler

Sıfırla
  • Marka
    Logitech
Fiyat Aralığı
-
Sıralama

Ses Sistemi

Ses sistemi, hayatımızın her aşamasında varlığını koruyan ve günümüzde de farklı ihtiyaçlara cevap veren bir teknolojidir. Evde, arabada, ofis ortamında ve daha pek çok alanda ihtiyaç duyulan ses sistemleri, sesin daha kaliteli çıkmasına öncülük eder. Günümüzde bir çok alanda kullanılan ses sistemleri, teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok yeniliği de beraberinde getirmektedir. Ses sistemleri sinema salonları, organizasyonlar, araçlar gibi pek çok alanlarda farklı amaçlarla tercih edilmektedir.

Ses Sistemi

Ses Sistemi Çeşitleri ve Fiyatları

Evinde sinema sistemi kurmak isteyen kişiler için televizyonun görüntü kalitesi kadar ses kalitesi de büyük önem taşır. Ses sistemleri sayesinde kişiler sinema koltuğunda oturur gibi kaliteden ödün vermeden filmlerini izleyebilir ve kendi evlerinde sinema deneyiminin tadını çıkarabilirler. Sinema tadında kalite sunan ses sistemleri, filmin yanı sıra video, müzik gibi medyaların da en güçlü şekilde izlenmesi ve dinlenmesi için tasarlanmış sistemlerdir.

Ses sistemi çeşitleri kablolu ve kablosuz olmak üzere ikiye ayrılır. Kablo kalabalığından uzak olmak isteyenler, kablosuz ses sistemiyle seslerin üstün bir kalitede çıkmasına şahitlik edebilirler. Ses sistemlerinin hangi alanda kullanılacağı da oldukça önemlidir. Ses sistemi küçük alanlarda kullanılacaksa, 2+1 ses sistemi tercih edilebilir. Bu ses sistemleri daha çok bilgisayar kullanımlarında tercih edilir. Fakat ev sinema sistemi kurulacaksa, evin her alanında kullanılabilmesi ve sesin dağılabilmesi için 5+1 ses sistemi tercih edilmelidir. Seslerin daha kaliteli ve gerçeğe yakın çıkmasına olanak sağlayan bu ses sistemleri, evde sinema deneyimi yaşamak isteyenler için oldukça idealdir. Daha üstün kalite ses etkisi elde etmek için de 7+1 ses sistemi tercih edilebilir. Başlıca ses sistemi markaları; A4tech, Canton, Dell, Denon, Digitus, Eyfel, Flash, Goldmaster, Hp, Jabra, Philips, Snopy, Trust ve Vestel gibi markalardır. Ses sistemi fiyatları da ürünün marka ve çeşidine göre değişiklik gösterir.

Ses Sistemi

Ses Sistemi Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Ses sistemi alırken dikkat edilmesi gereken belli başlı detaylar bulunur. Bunların birincisi, ses sisteminin hangi amaçla kullanılacağıdır. Ses sistemleri sinema, oyun, sunum ve stüdyo gibi farklı amaçlarla kullanılabilmektedir. Ses sistemi satın alırken de kullanım amacını göz önünde bulundurmak büyük önem taşır. Kullanıcılar kendi bütçelerine göre en iyi özelliklere sahip ses sistemini almaya özen göstermelidir. Küçük fiyat farkıyla cihazların çok daha iyi özelliklere sahip olabileceği göz önünde bulundurularak daha iyi bir ses sistemine sahip olmak için esnek bir bütçe planlaması yapılmalıdır. Kablo kalabalığından uzak olmak isteyen kullanıcılar, kablosuz ses sistemlerini tercih etmelidir.

Ses Sistemi

Ses Sistemi Kurulumu Nasıl Yapılır?

Ses sistemi kurulumunun alanında uzman kişiler tarafından yapılması en uygun olanıdır. 2+1 ve 3+1 gibi ses sistemleri kurulumu en basit olan ses sistemidir. Her ses sisteminde sesin hangi yükseklikte ve kalitede olacağı belirlenmelidir. Bilgisayara bağlanan ses sistemlerinin kurulumunda en önemli donanım anakarttır. Anakart üzerinde ses sisteminin tek bir jack girişiyle bağlanabildiği birden fazla giriş mevcuttur. Kullanıcıların bu aşamada bilmeleri gereken en önemli konu ses kartlarının dahili mi yoksa harici mi olduğudur. Son olarak da yazılım ile ayarlar yapılır ve ses sistemi aktif hale getirilir.

Sık Sorulan Sorular

Ses sisteminin kullanım amacı ve çeşidine göre ayarla yapma özellikleri de değişebiliyor. Televizyona bağlanan bir ses sisteminin ayarını yaparken öncelikle kablolarının doğru yerlere takılı olduğundan emin olunması gerekiyor. Ardından televizyonun ayarlar menüsü üzerinden harici hoparlör ayarlarını optimize edebilirsiniz. Kimi ses sistemi modellerinin üzerinde ayarlama yapmak için konumlandırılmış tuşlar bulunuyor. Bu tuşlar üzerinden de gerekli ses ayarlamalarını yapabilirsiniz. Daha profesyonel ve büyük ses sistemleri ayarları da amfiler üzerinden yapılıyor olup bulunulan ortama en uygun şekilde ses düzenlemesini yapabilmenizi sağlıyor.
Üç boyutlu ses olarak da bilinen surround ses, kısacası seslerin geliş yönlerinin gerçekçi bir şekilde gelmesini ifade ediyor. Arkadan gelmesi gereken bir su sesinin bu ses sistemi özellikleriyle gerçekten arkadan gelmesini ifade ediyor. Sesin içerisine sizi dahil eden bu ses sistemi çeşitleri günlük evlerde kullanılan modellerden sinema salonlarına kadar geniş bir kullanım alanını kaplıyor.
Kablosuz ses sistemi çoğunlukla bluetooth ya da Wi-Fi bağlantı sistemiyle çalışması açısından istenilen yere kolay bir şekilde taşınabiliyor. Stereo ses özelliğine sahip olan bu ses sistemi modelleri, sesleri güçlü bir şekilde dışarıya vererek istenilen performansı yakalayabilmenize yardımcı oluyor. Geniş model aralığına sahip olan bu kablosuz ses sistemi çeşitleri takım halinde olabildiği gibi küçük ya da büyük tekli hoparlör halinde de bulunuyor.
Projeksiyona harici bir ses sistemi bağlamak için yapılması gerekenler oldukça basit. Öncelikli olarak projeksiyon cihazının harici bir hoparlör girişi olup olmadığı kontrol edilir. Ardından ses sisteminin kablo girişi bu bağlantı noktası ile birleştirildiğinde ses artık mevcut ses sistemi üzerinden çıkmaya başlayacaktır. Eğer kablosuz bir hoparlör sistemi ise projeksiyonu bağlamış olduğunuz cihaz ile bağlantıyı kurarak kablosuz ses sistemini kullanmaya başlayabilirsiniz.